Hülyék uralma

Hülyék uralma

Az ész... (ja bocs) a pénz a fontos nem a haj...

2016. február 23. - Willard cpt.

Az ész... (ja bocs) a pénz a fontos nem a haj...

Ezúton szeretnék gratulálni azoknak a bátor, tisztességes, jó magyar embereknek, akik élő sorfallal akadályozták meg a  vasárnapi boltzárról szóló népszavazási kezdeményezés elsőkénti benyújtását. Gratulálok! Micsoda mélységes elhivatottságról, rendíthetetlen népnemzeti meggyőződésről és nem mellesleg, halált megvető bátorságról tettek ma bizonyságot annak a szegény asszonynak a védelmében, akit egy nemzetrontó MSZP-s egy szociálliberális népszavazási kezdeményezéssel próbált megelőzni a Választási Iroda épületében! Gratulálok! Mert ezek a férfiak valóban bátrak, sőt ez már több is, mint bátorság! Hősiesen vállalták arcukat és tettüket. Bár a józan észnek is ellentmond, rettenthetetlen megfontoltsággal követtek el bűncselekményt! Szívből gratulálok! Gratulálok ahhoz a hihetetlen elszántsághoz, ami csak olyan kiváló emberek sajátja, akiket nem zavarnak meg ismeretek, felesleges megfontolások, vagy eltérő vélemények. Végül gratulálok ahhoz a néhány megkeresett jó magyar forinthoz is, melyet a mai akciójukkal szereztek! Váljék egészségükre! Mert végül is minden a pénzről szól, ugye? Hiába spórolnak sokat a fodrászon, az sajnos semmire sem elég. Szép dolog a hazafiság, de kenyér kell az asztalra, igaz? És ekkora embereknek jó sok kell belőle. 

Te mit gondolsz?

Captain W.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyfertozottek.blog.hu/api/trackback/id/tr928414328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kelly és a szexi dög 2016.02.23. 20:58:15

igazuk volt, aki hamarabb áll be a sorba, az kerül először sorra...

Agyalap 2016.02.23. 21:09:18

Szegény Nyakó ott állt egy szál papírral, és nem is gondolta volna, hogy ki fogják golyózni.
De ha tényleg így van, akkor meg is érdemli - fogalma sincs melyik évben és rezsimben él...

Szelid sunmalac 2016.02.23. 21:11:06

@Kelly és a szexi dög: Csakhogy nem a neni allt be hamarabb a sorba, ok meg nem nyujtottak es nem is akartak semmit benyujtani. Te meg ha nem erted, akkor az nagyon jo magyarazat miert is vagy fideszparti.

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2016.02.23. 22:53:27

A töketlen MASZOP töketlen embereit egyedül hagyta a kappanhangú párttitkár által vezérelt töketlen banda!
Reggeli szalonnás rántotta, déli zsíros perkelt, délutáni töpörtyű, kis büfizések, és este 6-kor kis beszédecske: működik a MASZOP!
Sok százezer apanázs, sok százezer utazási támogatás, sok százezer lakhatási támogatás (50 m-re a saját tulajdonú ingatlantól),... csak nem kockáztatom!!!!

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2016.02.23. 23:40:20

@Jobban való teljesítés van:
Hát egy nagy szar!
A fekete trikós nővér többet ért volna el!

aetius70 2016.02.23. 23:46:21

@Kelly és a szexi dög:

,,...A 2006-os ősz története 2002 tavaszán kezdődött, 2010 tavaszán teljesedett be, és tart napjainkban is. Ha a brutális hatékonyság titkát keressük, ami Orbánék törekvéseiben megmutatkozott, akkor egy különös kettőségre kell rámutatnunk. A Fidesz politikai kentaurként működött az elmúlt évtizedben. Egyszerre volt erős parlamenti, sőt váltópárt, illetve használt parlamenten, sőt törvényen kívüli eszközöket. Ez a kombináció már ellenzéki pozícióból is alkalmas volt az államgépezet (a rendőrség, az ügyészség, a bíróságok) elbizonytalanítására, megfélemlítésére – a korlátlan hatalom birtokában pedig még inkább.

Hogy a magyar baloldal – tágabb értelemben: a magyar demokratikus oldal – vissza tudja szerezni a jövőjét (a magáét és a demokráciáét), ahhoz vissza kell szereznie a múltját. A 2006-os őszt is.

DEBRECZENI JÓZSEF..."

,,...Orbán 2008-ban egy zártkörű, de utóbb nyilvánosságra került beszélgetésen „a kiszivárogtatással kapcsolatosan azt mesélte, hogy pénteken a repülőtéren volt, mert Szájer Józseffel készült Brüsszelbe, amikor Kósa Lajos felhívta, és lejátszotta neki a hanganyagot, mire ők pezsgőt bontottak. Valaki közbevetette, hogy a hangfelvétel vasárnap került a sajtóhoz, mire úgy reagált, akkor lehet, hogy rosszul emlékszem, és témát váltott”.
100. oldal, A robbantás (De.hukönyv, 2012)
Debreczeni József: A 2006-os ősz..."

,,...(…) a fradista kemény mag valójában nem „ostromló” volt ("forradalmár" még kevésbé), ők egyszerűen rendőröket akartak verni. És ez az este fantasztikus föltételeket teremtett számukra ehhez. Mert a szándékuk egybevágott bizonyos politikai érdekekkel. Ez a két dolog – hosszas és gondos előkészítést követően – találkozott. Egy idő után azonban eszkalálódtak, vészesen eldurvultak az események. És nagyon úgy tűnik, mintha valakik éjjel egy óra körül visszarendelték volna a csapatokat. Mert a harc nemcsak elérte célját, de messze túl is futott a kívánatos célokon.
142. oldal, A tévéostrom (De.hukönyv, 2012)
Debreczeni József: A 2006-os ősz..."

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2016.02.24. 00:02:56

@Jobban való teljesítés van:
Pontosabban kifejtve, egy példával illusztrálom:
40 évvel ezelött a Dorogban fociztam. Volt egy centerhalfunk a Józsi. Kicsit nehézkesen mozgott, de látott a pályán, hatalmas szíve, és jó esze volt.
Mikor az ellenfél szélsője már többedjére átvágta valamely szélső bekkünket, beszólt az edző:
- Józsi, vedd át!
És, Józsi átvette. 10-15 perc múlva a szélső csatárt vagy kiállította a bíró, vagy a saját dokija vette kezelésbe, de Józsi mindig maradt a pályán, és a meccset is legalább döntetlenre hoztuk.
Ezért tartották.
Majdnem minden menő csapatban volt ilyen Józsi.
Ahol nem volt, ott este 6-kor gyűlést tartottak és megbeszélték a történteket.

hétköznapi libsizmus 2016.02.24. 00:18:56

Ügyes csínytevés volt, a téma súlyához mérten egy mosolyt megérdemel. Mondjuk nem örültem volna ha szájbavernek bárkit, mert hát ugye az nem demokratikus. De ha előbb állnak be a sorba az már belefér. Nem lehet a bambák számára egy külön sort fenntartani, az csak régen volt az egypártrencer idején

BiG74 Bodri 2016.02.24. 00:59:17

@hétköznapi libsizmus:
Ez netto baromság és kívánom neked egyszer majd a nyilvános wc előtt szard össze magad, mert egy jóerejű egyén aki semmit sem akar a wc-től, feltart, mert majd valamikor érkezik a haverja aki viszont valszeg pislantani akar.
A fociról meg annyit, engem meg azért tartottak, hogy eltakarítsam a pályáról a józsi féléket.

Albert Ejstejn 2016.02.24. 05:25:45

"akik élő sorfallal akadályozták meg a vasárnapi boltzárról szóló népszavazási kezdeményezés elsőkénti benyújtását. "

Nem igazan ertem, mit akadalyoztak meg. hiszen ott volt egy oszhaju holgy, es O elsokent nyujtotta be.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.02.24. 06:09:18

A ballibek kopaszokat bérelnek akciózáshoz.

midnight coder 2016.02.24. 07:05:55

@aetius70: Azt azért ugye tudod, hogy az öszödi beszéd hanganyagát a saját vizsgálataik alapján is az MSZP szivárogtatta ki ? Amúgy persze hogy pezsgőt bontottak: egy ilyen anyag kikerülése után egy demokráciában nem csak miniszterelnök nem maradhatott volna hatalmon, de azonnal előrehozott választásokat írttak volna ki. Az, ahogy Fletóék ezt a helyzetet kezelték jó magasra tette a mércét a demokrácia semmibevételében. Most csak annyi történt, hogy Orbánék pár centivel még fejlebb tették a lécet. Amúgy Fletóéknak nem ez volt az egyetlen hasonló akciójuk: vicces, hogy az az MSZP sír a kopaszok miatt, aki a rendőrök közé kevert biztonsáiakkal verette szét a tüntetőket, aki hamis vádakkal akarta kábszerbotrányba keverni az ellenzéki újságírókat. És már eleve milyen demokrácia az, ahol az MSZMP jogutódja legitim párt lehet ?

midnight coder 2016.02.24. 07:13:18

@Albert Ejstejn: Annak a kurva anyját elsősorban, aki ezt az egész buzi boltbezásrást kitalálta. Aztán annak, aki a jelenlegi népszavazási törvényt megalkotta ezzel a ki adja be előbb bohóckodással. Aztán annak a vén kurvának is, aki így akarja megakadályozni azt, hogy az emberek kinyilvánítsák az akaratukat ebben a témában. Persze az MSZP-nek is kb annyi agya van, mint egy lefejezett csirkének: arról ugyanis nyugodtan írhatnának ki népszavazást, hogy ezt a jelenlegi hülye versenyfutásos rendszert változtassák meg. Azt is megnyernék, és utána jöhetne a boltbezárás, Orbánék meg még nagyobbat esnének a pofájukra. Csakhogy, ehhez agy is kellene az pedig arrafelé nemigen van. Ezért jobb még mindig az országnak hogy a FIDESZ van hatalmon, és nem ők.

foson osonó soson 2016.02.24. 07:27:03

@BircaHang Média: Látom egy kis ballibezésre élvezel. A gőzfürdőben nem molesztáltak eléggé? Kielégületlen maradtál?

Stenonis 2016.02.24. 08:29:46

@BircaHang Média:
Igen, közvetlenül Kubatovtól kérték őket kölcsön :)

A klasszikus kérdést fel lehetne tenni neked is:
Kinek hiszel? A fidesznek vagy a szemednek?

csak egy néző 2016.02.24. 09:58:45

@hétköznapi libsizmus:
Látod te fasz, ennyit sikerült átfogni a tudatodnak.
Bravó.Köszönjük Emese.
Nem az számít, hogy ki mikor állt be a sorba, hanem, amikor kinyitották az ajtót és betódultak a kopasz köcsögök, bent már nem az számít, hogy ki hánykor érkezett, hanem ki bélyegez először és a kopasz gecik "udvariasan " előreengedték a vén kurvát elállva az útját a szoci fiúnak.
Akit ugyan amíg nem volt tétje, addig a kamerák előtt odaengedték az automatához, majd az NVI-s biztonsági őr felszólítására, hogy nem állhat a bélyegző mellett, visszament a helyére.
Gondolom te lettél volna olyan bátor, hogy szembeszállsz azzal a 15 kopasz gecivel.

csak egy néző 2016.02.24. 10:01:03

@BircaHang Média:
Hát baromarcú birkapásztor, mára be is fejezheted a kommentelést, mert ezt a faszságodat, már nehéz lenne űberelni.

"A ballibek kopaszokat bérelnek akciózáshoz."

i.ytimg.com/vi/8hwJ4Wx_XYo/hqdefault.jpg

GöTi 2016.02.24. 10:06:53

Miután több, mint szokatlannak ítélte meg a helyzetet a szoci sorban álló, akkor kért-e rendőri intézkedést - vagy miért nem?

2016.02.24. 10:40:10

@GöTi: Ja, kihívod a rendőröket, mert.....többen vannak itt kopaszon? Biztos kijött volna maga Pintér elvtárs, hogy rendet tegyen....naiv vagy, vagy NER kompatibilis?

2016.02.24. 10:44:39

@midnight coder: Már látom, genetikailag vagy hülye. Nem az a kérdés, bontottak-e pezsgőt. Az a kérdés, honnan tudott Orbán pénteken a kiszivárogtatásról, amikor az hétfőn került nyilvánosságra?

fidesz maszop dk egykutya 2016.02.24. 12:05:56

@Könnyen elkaptuk, uram!: szily katalintól. Kapott is egy jó zsíros állást cserébe :)

dukeekud 2016.02.24. 14:23:28

@midnight coder: "És már eleve milyen demokrácia az, ahol az MSZMP jogutódja legitim párt lehet ? "

Eloszor en is mindig ezen akadok meg, amikor csak szoba kerul az mszp .
Hogy hogy letezhet az, hogy a diktaturat fenntarto, annak hatalmi, gazdasagi, hasznat a vegletekig kielvezo part, bunszervezet, 20-25 evvel az ugynevezett rendszer valtas utan, legitim partkent demokraciarol szonokoljon, es magat demokratikus ellenzeknek nevezze. Ami kulonossen a 2006-os verfurdo utan, egy undorito gunyos VICC.
El kene meselni az embereknek az mszp tortenetet, hogy kik ok, honan jottek, mert akik azota szulettek, talan tenyleg elhiszik, hogy az mszp, egy demokratikus part, nem pedig, rablokbol, gyilkosokbol, rablogyilkosokbol verbuvalt, elsosorban kulfodi erdekeket szolgalo bunszervezet.
Ezt kene az orias plakatokon bemutatni, 1940-tol, hogy mindenki lassa, kik ezek akik most demokratikus ellenzeknek merik HAZUDNI magukat.

hétköznapi libsizmus 2016.02.24. 15:20:25

@csak egy néző:
Ha tudod hogy azok bélyegeztek először akik először jöttek a beadvánnyal, akkor mi a faszt reklamálsz?

Vagy úgy gondoltad hogy nektek egy külön bejárat van fenntartva, és amíg ki ne szolgáltak addig más be se teheti a lábát? Az régen volt, még a boldog Kádár időkben. Most már nektek is keményen meg kell küzdenetek a napi betevőért

hétköznapi libsizmus 2016.02.24. 15:37:04

@BiG74:
A kakis hasonlatod pont jó, mert erről szól a történet

A Maszop bele akart kakilni a fidesz levesébe. Letolta a gatyeszt, elvégezte a dolgát, aztán amikor hátranézett azt látta, hogy saját csizmaszárába kulázott. Erre most nagyon felháborodik persze

csak egy néző 2016.02.24. 16:13:09

@hétköznapi libsizmus:
Látom sikerült átfogni a tudatodnak a választ faszjancsi. DDD

A csizmába való szarásról pedig

index.hu/belfold/2016/02/24/menekultkvota_nepszavazas_orban/

Gondolom majd erre is lesz majd lex a gránit szilárdságú tákolmányban.DDD

fidesz maszop dk egykutya 2016.02.24. 18:51:13

@hétköznapi libsizmus: vicces hogy kádári időkkel példálózol, amikor a pártod tegnapi akciója pont a kádári időket intézi. De hiszen már a szüleid is pártfunkcionáriusok voltak, úgyhogy te aztán tudod hogy megy ez.

Zsolt Herrero Blacksmith 2016.02.24. 23:21:47

@midnight coder:
Teljesen igazad van...
Gyakorlatilag a teljes most regnáló politikai elitet kellene leváltani...
Aki a szocializmusban ,,szocializálódott", alkalmatlan hitelesen képviselni demokratikus értékeket...
süti beállítások módosítása