Hülyék uralma

Hülyék uralma

Ostobaság és vérszomj

2015. augusztus 28. - Willard cpt.

Ostobaság és vérszomj

A közösségi oldalakat böngészve egyre gyakrabban fog el a reménytelenség. Valahányszor felmegyek, politikai témájú posztokba futok bele. Furcsa, mert rendesen nem ezt, hanem ismerőseim örömteli eseményeit, ilyen-olyan életünket érintő napi történéseket szeretnék látni, ahogy azt ezelőtt a weben megszoktam. Hol van az már?

Az szerintem rendben, hogy a pártok a közösségi oldalakon is aktívak, hiszen ők is valamilyen közösséget alkotnak. Az is rendben, hogy a pártok és civil szerveződések posztjaira reagálnak az emberek, hiszen ez is közösségi lét része. A vélemény szabad. De úgy látom mára valami alaposan megváltozott. Posztol boldog-boldogtalan. Ám ennyi primitív stílusú, erőszakos poszttal korábban nem találkoztam. A buta szélsőségesség divatossá vált. Bátran-büszkén, arccal vállalják az emberek a „véleményüket”. Régebben úgy gondoltam a butaság és rosszindulat keverékénél nincs rosszabb. Ma már látom, hogy van. Ostobaság és vérszomj. Elöntött mindent ez a mocsok!

 Néhány példa:

- Minden elpusztul, de Oroszország egyetlenként túléli majd. A NATO figyeljen csak orosz anyácskára, mert az nem hagyja magát.

- A NATO belerángat minket az ukrán-orosz konfliktusba.

- „Komoly” vita folyik arról, vissza kell fordítani a bevándorlókat – jól figyelj!- a FAJ védelmében.

- Merkel is minek mond olyanokat, hogy befogadják a menekülteket. Majd csak még többen jönnek.

- Horogkeresztet magára tetovált férfi grasszál a strandon. Egyik oldalról: szedjük le a bőrével együtt. Másik oldalról: ez egy faszagyerek, egyébként sem azt jelenti a szimbólum, hanem a „művész értékét” kell nézni.

- Főbe kellene lőni az összes bevándorlót. Meg is tenné, ha lenne fegyvere.

- Katonákat a határra, és természetesen használjanak fegyvert, mert ez a kötelességük.

- Nem vagyok toleráns és büszke vagyok rá! Nem akarok alkalmazkodni senkihez.

- A migránsokkal nem kell toleránsnak lenni, mert: vallási fanatizmusuk miatt kölykeiket hátrahagyják haldokolni, ellopják a gyümölcsödet, megerőszakolják a lányodat.

- A migránsok puszta kézzel szaggatják a kerítést, hogy korházba kerülhessenek. Betegséget terjesztenek. Küldik őket.

- A migránsok sok pénzzel, márkás ruhákban jönnek és eldobálják !!!. Amerika pénzeli őket. Bizonyíték is van rá egy (EGY!) eldobott szaúdi átutalási bizonylat.

 Az idézett példák magukért beszélnek. A stílust természetesen nem vettem át, bár az is beszédes lenne. Fűzhetnék megjegyzést mindegyikhez egyenként, most inkább a gondolkodás abszurditására szeretnék rámutatni. Csak kérdezek.

 Nem értem, hogy egy olyan országban, ahol több mint negyven évig szovjet megszállás volt, ahol a politikát az orosz kommunista vezetés írta, ahol az emberek szabadsága minden tekintetben korlátozott volt, amely a NATO és az EU tagja, hogyan jön össze a nyugatellenesség és az oroszimádat?

 Nem érem azt sem, hogy az az ismerősöm miért posztol habzó szájjal a migránsok ellen, akinek a nagyszülője 56-ban a forradalomban való közreműködése miatti felelősségre vonás elől menekült a világ másik végére?

 Nem értem, hogy egy horogkeresztes tetkó miért művészi alkotás, amit bőrrel együtt kellene eltávolítani, vagy miért kellene védelembe venni? (Magam mást gondolok a művészetről, de azt hiszem egy ilyen alkotás simán megér egy verést Szocsiban, vagy egy rendőri intézkedést Palm beache-en. Itthon más a helyzet.)

 Nem értem azt sem, hogy a „hanyatló” Nyugat, benne az USA honnan veszi azt a temérdek sok pénzt a menekültek szándékos ideutaztatására?

 Nem értem, hogy miért gondolják, hogy az ember - éljen akárhol is- buta báb, aki pénzért bármire képes, még arra is, hogy otthagyjon mindent és ide meneküljön hozzánk erre a földrészre.

 Nem értem, hogy miért kívánják olyan emberek, (bocs!) EMBEREK halálát, akikről nagyon keveset tudnak? Miért gondolják, hogy különbek a menekülteknél, csak azért, mert ezen a földdarabon élnek, vagy a bőrünk színe más?

 Sok ehhez hasonló kérdésem van még. Végül csak egy. Hogyan jutottunk idáig? És még egy. Mi lesz ennek a vége?

Te mit gondolsz? 

Cpt.

A bejegyzés trackback címe:

https://agyfertozottek.blog.hu/api/trackback/id/tr167740460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éhes ló 2015.08.29. 09:04:34

Azt gondolom, hogy az az ostoba, aki a 2006 óta elbukott tucatnyi országos választás és elillant szavazói bázis ellenére továbn folytatja azt az ezsement többségellenességet és deviancia pártolást, ami de vezetett és ostobázza, vérszomjasozza azokat a választókat, akiknek a szavazataira lenne szüksége.
kozvelemenykutatok.hu
Azt gondolom, hogy a tucatszor is kifosztott, átvert, megalázott választói tömegeknek határozott véleménye lett azokról a doktriner társadalommérnökökről, haladárokról, komisszárokról, akik bő 150 éve rajtuk kísérleteznek és mára egy részük erős szkepszissel és távolságtartással, más részük pedig alapos ellenérzéssel és undorral, radikalizmussal fordul szembe mindazzal a PC kultúrmarxista maszlaggal és posterhez hasonlatos képviselőivel, amiknek a hamissága, káros volta, vagy csak szimplán túltolása, túlerőltetése számukra elfogadhatatlan.
Megértem a poster vágyát a cenzúrára (gyakorolják is minden lehetséges módon, nem csak a médiaszennycsatornákon, hanem bárhol, ahol viccey hatalmukban áll), az avh-s gyökerek nem csak felsőbbrendűségtudatot, vagyont hanem beteges intoleranciát is jelentenek náluk.
De ez nem a szabad emberek problémája, hanem az övék, a leszavazott pártjaikkal, hatalomtól, állami forrásoktól megfosztott hiteltelen politikusaiké, megmondóembereiké, törpe kisebbségbe zuhant híveiké.
De azért köszike, szórakoztató a kesergéseiteket olvasgatni!
Csak így tovább!

Amatörök és Anyja 2015.08.29. 14:05:29

@Éhes ló: Van véleményed azt itt közölt írással kapcsolatban is? Mert ez nem derült ki. Szép napot!

Amatörök és Anyja 2015.08.29. 14:10:39

Az itt közölt írással kapcsolatban, így akartam írni, csak félreütöttem, elnézést.

Éhes ló 2015.08.29. 14:53:21

@Amatörök és Anyja: van.
Leírtam, a poster kérdésére válaszolva.

Amatörök és Anyja 2015.08.29. 15:28:04

@Éhes ló: Hadd világítsak rá. Ha mondjuk ezt írja valaki: "nem értek egyet/egyetértek a cikk írójával, mert...", és aztán racionális érvekkel támasztja alá a dolgot, akkor az valódi válasznak, megalapozott véleménynek tekinthető. Meglátásom szerint ez itt nem történt meg. csak egy jó nagy libsizést látok itt. Ez az írás - szerintem - az emberségről szól, nem pedig a konzervatív-liberális bullshit-ről. Szép napot!

Éhes ló 2015.08.29. 15:42:41

@Amatörök és Anyja: az, hogy eltérő véleményedet miként fogalmazod meg, szabadságjogod, nem kevésbé nekem.
Az, hogy mi a "racionalitás" szintén nem a te értékítéletedtól függ, ahogy a "valódiság" validációja sem.
A "libsi" mint kifejezés nem szerepel a hozzászólásomban sem kicsi, sem nagy formában.
A PC maszlag és a kultórmarxizmus nem politikai oldal függő - bár a poster értékválasztása és kultúrszintje nem titok a postban foglalatak alapján, de ha te ezt libsinek gondolod, lelked rajta - rám ne maszatolj ilyesmit, mert nem írtam ilyesmit.

Ez az írás számomra arról szól, hogy a poster összekeveri a szovjetuniót oroszországgal, a kereszténységet és nacionalizmust a kommunizmussal és internacionalizmussal, a moszlimokat a keresztényekkel, a magyarokat az arabokkal, feketékkel stb.

A végén pedig kérdezi a post olvasóját, amire udvariasan válaszoltam.

Az már legyen a te gondod, hogy ebből mit értesz meg és mit nem, de nem gondolnám, hogy számomra a te ilyetén képességed lenne a mértékadó.
Semmi esetre sem az.

Amatörök és Anyja 2015.08.29. 16:32:23

@Éhes ló: Köszönöm válaszod, a retorikai csalások ellenére is ;) A személyeskedő hangnem és a sztereotip gondolkodási struktúrák viszont függetlenek az iskolai végzettségtől, sőt, még az adott egyén elmebeli képességeitől is, amelyekről ezen beszélgetés keretein belül nem sok mindent tudtunk meg. Magyarán: a kifinomultnak látszó írás vagy beszédstílus, és az idegen szavak frekventált használata nem teszik a közlő véleményét megalapozottabbá, nem gerjesztenek magasabb igazságértéket - már ha létezik ilyen egyáltalán. A másik fél lebecsülése pedig, főleg, ha nem látjuk, ki az, gyakran ostoba szituációkat hozhatnak létre. Nos, azt hiszem, jobb, ha ezt a beszélgetést befejezzük. Szép napot!

kekex 2015.11.25. 11:12:33

Éhes ló
Ebben az írásban még viszonylag nyomdaképes szövegeket idéztek. Ennél nagyobb "ostobaság és vérszomj" található bármelyik jobbos blogban.
És már megbocsáss az "eszement többségellenességért" de a lószar "minőségének" megítélésében egymillió légy nem tévedhet, de ettől még az nem lesz többségi vélemény.
süti beállítások módosítása