Hülyék uralma

Hülyék uralma

Politikai marketing görbe tükörben

2015. november 24. - Willard cpt.

Politikai marketing görbe tükörben

Gyakran látom, hogy mindenféle jó-rossz árut próbálnak a vásárlóra tukmálni a reklámokon keresztül. Nem kivétel ez alól, - mármint az áru tukmálás alól-  a politika sem. Mert nem kétséges, hogy mára a politika is egyszerű áru lett. Nem több és nem kevesebb. Kézműves termék, ami jól mutat, de haszna...  Mi pedig vásárlók lettünk, hiszen a Mi pénzünkön megy az egész. Persze már nem elég a plakát, a sajtó, a TV, a rádió, a Web, újabban az utcán is folyik az „árusítás”. Igaz, ott aláírással kellene fizetnem. Bennem viszont felmerül a kérdés, hogy van-e ennek a rengeteg reklámnak bármi értelme? Ha már vásárló vagyok, aki a reklámozók szempontjából egyszerű fogyasztó (aki nem ír, nem olvas, nem gondolkodik) nem lenne-e egyszerűbb és hatásosabb  a hagyományos tele-marketingre szorítkozni? Valahogy így képzelem:

(Televíziós vásárlási műsorablak; kellemes női hang, )

  1. Bizonytalan? Anyagi gondjai vannak? Rosszul érintette a válság, vagy elveszett a befektetése? Félti családja és gyermekei egzisztenciáját? Sokat aggódik? Ennek most vége! Mi mindezt most megoldjuk Ön helyett! Nem kell tovább félnie, mert itt a Bevándorlás®! Féljen inkább az idegenektől! Amennyiben most  kiemelt ajánlatunk keretében legalább 1 doboz Bevándorlási félelmet® vásárol, csak itt, csak most, csak önnek most 2 doboz Terrorizmustól való félelmet® adunk ajándékba! Az akció visszavonásig érvényes, melynek részleteiről érdeklődjön a kormánypártnál és médiapartnereinél!

(Esti híradót követően; kék háttér, lelkesítő zene, behízelgő férfi hang)

  1. Félti hazája biztonságát? Ön szerint sem kell több eltérő színű ember Európába? Nem látott még külföldit, de nem is szeretne? Tart a migránsok által terjesztett betegségektől, bűztől és piszoktól? Nem kell tovább félnie, mert itt a Kerítés 2000®! A Kerítés 2000® hazai tudósok által kifejlesztett formulája megvédi hazáját minden nemkívánatos betolakodástól. Különleges összetétele és tartós felépítése garantálja, hogy a Kerítés 2000®  nem csak idő- és korrózióálló, de hosszútávra kínál 100 százalékos biztonságot minden vásárló számára. A Kerítés 2000® olcsó, higiénikus, esztétikus és elsődleges funkcióján felül növeli az ország  függetlenségét is. Ne hallgasson azokra, akik szerint elszigetelődést okoz! Védje meg az országot és vásároljon Kerítés 2000®-et minden határszakaszra! Részletek az óriás plakátokon!

(Délelőtti reklámblokk; többször ismételve, irritálóan túlhangsúlyozó, művien vidám női hang)

  1. Unalmas hétköznapok, örömtelen élet, kevés testmozgás. A hétköznapokban sokan küzdenek az unalommal, valamint az öröm és a mozgás hiányának káros következményeivel. Pedig a modern életmód okozta káros hatásokra, a rengeteg munkára, a rossz megélhetésre, de még az esetleges munkanélküliségre is van megoldás! Ha még nem gondolt rá most fontolja meg ajánlatunkat! Páratlan akciónk keretében most bemutatjuk önnek a Foci®-t. Tudományos kutatások igazolják, hogy a Foci® serkenti a vérkeringést, csökkenti az éhség érzetet, és garantált sikerélményt nyújthat és örömöt okozhat akár az év minden napján. A Foci® azért különleges, mert az általa okozott megnyugvást nem csupán a focizók tapasztalhatják meg. A Foci® nézve is kifejti előnyős hatásait, az éhségérzet csökkentését, az örömöt, a sikerélményt és a boldogságot. A Foci® nézése közben garantáltan megfeledkezhet saját maga és mások gondjairól is. Válassza a Foci®-t, melyet könnyen megtalál a lakóhelye közelében épülő Stadionok egyikében. Hűséges vásárlóink között, akciónk keretében Kisvasút® jegyeket sorsolunk ki. Foci®-t minden napra! Jövőre már az iskolákban is!

Megvettük?

Te mit gondolsz?

Cpt. W.

A bejegyzés trackback címe:

https://agyfertozottek.blog.hu/api/trackback/id/tr628106548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása